Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑΛΑΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ, ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

9/04/2013 - 25/04/2013

Από την Παρασκευή 19/4 έως και Πέμπτη 25/4/ του 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα πλαίσια της φωτογραφικής έκθεσης του Robert McCabe με τίτλο: «ΕΛΛΑΔΑ–ΚΙΝΑ: λαοί αρχαίοι, κόσμοι που αλλάζουν».

Το πρόγραμμα απευθύνονταν σε παιδιά Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού καθώς και Α΄ τάξης Γυμνασίου και συμμετείχαν πάνω από 250 μαθητές των σχολείων της Κέρκυρας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Διευθύντριας του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας Δέσποινας Ζερνιώτη με συντονιστές του προγράμματος τους Μαρία Κρίγκα – Εικαστικό/εκπαιδευτικό και Κυριάκο Κωλέση – Κοινωνιολόγο/εκπαιδευτικό.

Επίσης συνεργάστηκαν οι: Γιώργος Στυλιανού – Φοιτητής του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας για τη σύνθεση των ηχοτοπίων και η Στέλλα Παπαδολιάκου του τμήματος ραπτικής του Εναλλακτικού Εργαστηρίου Κέρκυρας.

Τέλος από το προσωπικό του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης της Κέρκυρας συνέδραμαν οι: Έφη Μακροδήμητρα – Διακοσμήτρια, Ειρήνη Μέξα – Συντηρήτρια και Κωνσταντίνος Χριστόπουλος – Αρχαιολόγος.

ΧΟΡΗΓΟΣ: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Primaschool
Γερμανικά – Αγγλικά – Ρωσικά

Logo | Museum of Asian Art Corfu

Δευτέρα έως Κυριακή: 08:00-20:00